SmarTrike driewieler met duwstang Vanilla-Roze

-50%

SmarTrike driewieler met duwstang Vanilla-Roze

0 out of 5

39.95

Dit product is een verzendretour. Het product heeft lichte gebruikssporen en is door ons gecontroleerd. 

 

Availability: Op voorraad - Voor 16:00 besteld volgende werkdag in huis!

Beschrijving

Je kind actief laten rijden, dat is een trike!

Functioneel en vooral kwalitatief, dat is de SmartTrike Vanilla 4 in 1 driewieler. De driewieler is voorzien van een driepuntsgordel, een afneem zonnescherm, een zachtevoerde rugleuning en een laadbakje. De driewieler is uitgevoerd met het specifieke touch steering. Deze technologie zorgt ervoor dat de driewieler handig te besturen is.

De smarTrike Vanilla groeit met je kind mee

Stap 1 – Bij deze stap heeft de ouder nog de gehele controller over de driewieler. Als ouder stuur en duw je de driewieler terwijl je kleintje stevig in het zadel zit.

Stap 2 – Stap 2 is voor kinderen vanaf 18 maanden ongeveer. In deze fase heeft de ouder nog steeds de controle over de driewieler maar zit je kleintje los op de driewieler. Hiermee leert je kleintje balans en evenwicht te houden.

Stap 3 – In de derde fase, dit zal rond 24 maanden zijn is er de mogelijkheid om je kindje zelf te laten trappen en te laten sturen. De ouder kan ook nog steeds de driewieler mee besturen door middel van de duwstang.

Stap 4 – Bij het bereiken van de vierde fase, na ongeveer 30 maanden, kun je je kindje de vrijheid geven om de driewieler geheel zelf te besturen en te laten trappen. De duwstang kan dan ook gedemonteerd worden.

Specificaties

  • Minimale leeftijd 15 maanden
  • Maximale leeftijd 36 maanden
  • Maximale belasting 17 kg

Over smarTrike
Miljoenen trikes verkocht in meer dan 80 landen! smarTrike is het merk dat gespecialiseerd is in driewielers voor alle kinderfasen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat kleine avonturiers genieten van het buitenleven en leren fietsen in een leuke omgeving. Eenvoudig te besturen en leuk om te rijden, al onze trikes transformeren van een driewieler met duwstang voor de allerkleinste naar peuter driewieler voor zelfstandige avonturen.

Dit product is een verzendretour. Het product heeft lichte gebruikssporen en is door ons gecontroleerd. 

You've just added this product to the cart: