GoPro Headstrap Plus

5.99

Headstrap Plus voor GoPro Hero camera. De Headstrap Plus is snel op en af te doen en daardoor een handige keuze als je flexibel wilt blijven tijdens het opnemen. Of je nu je eigen versie van de ìsmack my bitch upî van de Prodigy wilt opnemen of tijdens het skiën je afdalingen wilt vast leggen, de head strap is je perfecte hulpstuk.
Je ziet alles vanuit de ogen van de filmer en krijgt daardoor een uniek effect. De Headstrap Plus is voorzien van antislip laag waardoor hij goed en stevig op zijn plek blijft.

Dankzij de extra strap over je kin, die de gewone Head Strap niet heeft, blijft deze hoofdband ook zitten als je ondersteboven hangt. Dankzij de flexibele straps en de klittenband is deze hoofdband perfect af te stemmen op je hoofd.

De Head Strap is elastische en in grootte verstelbaar, waardoor: ìone size fits allî.

Availability: Uitverkocht

Beschrijving

Perspectief video tijdens kajakken

Perspectief video tijdens skiën

Over Captec

LIVE CAPTURE SHARE. Maak de vetste opnames met onze action cameras en accessoires. Wij ontwerpen en produceren action cameras en action camera accessoires die je helpen om de mooiste opnames te maken. Ieder Captec product wordt geleverd met minimaal 3 jaar garantie en perfecte service. Levering altijd zonder camera of ander apparaat tenzij specifiek vermeld.

Extra informatie

Gewicht 63 g
Merk

geschiktvoor

, , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “GoPro Headstrap Plus” te beoordelen