GoPro Hero 3, 3+ 4 mircrofoon adapter MicAdapt

5.99

Sluit een externe microfoon aan op je GoPro HERO met de MicAdapt. Dit verloopje is makkelijk aan te sluiten op de miniUSB connector van je GoPro camera.

Availability: Uitverkocht

Beschrijving

Met de MicAdapt is het heel eenvoudig om hoogwaardige audio opnames te maken met je GoPro, je sluit een willekeurige microfoon in een handomdraai aan. Er is natuurlijk niks vervelender dan er achter te moeten komen dat de opnames geen bruikbaar geluid hebben. Voor opnames waarbij geluid belangrijk is kun je niet om een externe microfoon heen.

Externe microfoon

Met de MicAdapt kun je het maximale uit je GoPro halen, ook tijdens moeilijke opnames. Je hebt namelijk de vrijheid om zelf de microfoon aan te sluiten of eventueel een mixer of andere electronica die je geluid opnames verbeteren.

In de doos:

1x MicAdapt – verloopkabel van 3.5mm jack naar mini USB voor de GoPro Hero camera’s

Over Captec

LIVE CAPTURE SHARE. Maak de vetste opnames met onze action cameras en accessoires. Wij ontwerpen en produceren action cameras en action camera accessoires die je helpen om de mooiste opnames te maken. Ieder Captec product wordt geleverd met minimaal 3 jaar garantie en perfecte service. Levering altijd zonder camera of ander apparaat tenzij specifiek vermeld.

Extra informatie

Gewicht 45 g
Merk

geschiktvoor

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “GoPro Hero 3, 3+ 4 mircrofoon adapter MicAdapt” te beoordelen