silqShield™ Invisible Screenprotector voor Apple iPhone 6 Plus – Full Body

6.99

Beschrijving

Bescherm je Apple iPhone 6 Plus met de silqShield Invisible: onzichtbaar, maar uiterst krachtig.
Full Body uitvoering: scherm, achterkant en zijkanten.

Gepatenteerde SmartApply
Met de SmartApply kan de silqShield perfect in enkele seconden worden uitgelijnd en aangebracht op je iPhone. De SmartApply zorgt ervoor dat een lastig karwei nu wel erg makkelijk wordt met een perfect aangebrachte silqShield als resultaat.

Levenslange garantie
Bij normaal gebruik kun je tot wel 12 maanden met een silqShield zonder dat vervanging nodig is. Gebruik je de iPhone intensief of moet je de silqShield een keer eerder vervangen? Geen probleem! Levenslange vervanging is onbeperkt inbegrepen via de QooQoon Lifetime Warranty!

Direct te gebruiken
Breng de silqShield eenvoudig en zonder water of lijm aan op je iPhone. Na installatie is de silqShield™ volledig onzichtbaar en blijft je iPhone precies zo aanvoelen zoals je gewend bent. Ondanks dat er weinig te zien of te voelen valt, is je iPhone nu beschermd tegen krassen en deukjes die bij regulier gebruik ontstaan.

Volledige bescherming
Je ontvangt de silqShield voor de voor-, zij- en achterkant van je iPhone. Waar veel schermbeschermers en screenprotectors snel geel verkleuren of stroef aanvoelen, is de silqShield Invisible voor langere tijd bruikbaar.

Lasertechniek
De silqShield is ontworpen en geproduceerd met grote precisie, hierdoor is de bescherming optimaal. Alle silqShield producten worden met lasertechniek uitgesneden, zodat ze uiterst nauwkeurig passen.

Extra informatie

Gewicht 50 g
Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “silqShield™ Invisible Screenprotector voor Apple iPhone 6 Plus – Full Body” te beoordelen