Smartrike STR5 Driewieler met Duwstang-Rood

-50%

Smartrike STR5 Driewieler met Duwstang-Rood

0 out of 5

99.95

Dit product is een verzendretour. Het product heeft lichte gebruikssporen en is door ons gecontroleerd. 

 

Availability: Op voorraad - Voor 16:00 besteld volgende werkdag in huis!

Beschrijving

De ultieme wandelwagen trike
Door smarTrike ontworpen om mee te groeien met je baby (vanaf 6 maanden). Het moeiteloze Touch Steering-patent blijft een cruciaal kenmerk van al onze trikes en compact vouwen maakt het de ideale reiskeuze voor alle gezinnen.

Extra comfort- en veiligheidsfuncties zorgen voor een zorgeloze en stressvrije rit voor iedereen. Inclusief een door de ouders gestuurd remsysteem, een verstelbaar 5-punts harnas met schoudervullingen, tether-riem, een ouderplateau, opbergtas, duurzame EVA-wielen met een gepatenteerde schokdemper.
Compact vouwen – Vouw en neem deze trike met u en uw gezin overal mee naartoe of berg hem op zonder zoveel ruimte in te nemen.
One Touch Steering® – Moeiteloze manoeuvreerbediening over de trike zonder stuurinspanning. Raak de ouderhandgreep aan en u bent klaar.
Staande en half verstelbare stoel – de baby kan rechtop zitten en comfortabel slapen terwijl hij onderweg is. Het heeft een volledig gevoerde bekleding voor optimaal comfort dat kan worden verwijderd en gewassen wanneer dat nodig is.
Veiligheidsvoorzieningen – Geniet van een zorgeloze rit met een door ouders bestuurd remsysteem, UV-beschermende zonnekap, verstelbaar 5-punts harnas en veiligheidsbeugel om de baby veilig en ingesloten te houden.
Dubbele bedieningsfunctie – Met de bedieningsknop op het spatbord op het voorwiel kunnen baby’s leren hoe ze moeten sturen en trappen terwijl de ouder de controle heeft. Eenmaal oud genoeg (bijv. 24+ maanden) geeft het volledige controle aan het kind.
EVA-wielen – Geniet van een soepele en comfortabele rit met gepatenteerde schokdempers en cool ogende, duurzame EVA-wielen. Geen lekke wielen meer

Dit product is een verzendretour. Het product heeft lichte gebruikssporen en is door ons gecontroleerd. 

You've just added this product to the cart: