Smartrike STR7 Driewieler met Duwstang

-50%

Smartrike STR7 Driewieler met Duwstang

0 out of 5

104.95

Dit product is een verzendretour. Het product heeft lichte gebruikssporen en is door ons gecontroleerd. 

 

Availability: Op voorraad - Voor 16:00 besteld volgende werkdag in huis!

Beschrijving

De STR7 vouwbare trike is een luxe 7 in 1 trike (6-36m). De stoel met hoge rug leunt achterover voor dutjes. Het verandert van een baby-driewieler in een training-driewieler voor 1-jarige peuters en een driewieler voor 2-jarige kinderen.

Vergeet tijd en geld doorbrengen aan accessoires die je baby snel zal ontgroeien. Van een driewieler met duwhandgreep die geschikt is voor baby’s van 6 maanden oud, deze Smart trike transformeert gemakkelijk in een van zijn 7 fasen, een perfecte driewieler voor je kleine engel.

De STR7 is een driewieler gebouwd voor nut, veiligheid en gemak. Het duurzame, lichtgewicht en draagbare ontwerp maakt het een perfecte driewieler voor peuters die in elke auto past en met je baby meegroeit tot ze klaar zijn om zelfstandig te trappen en te sturen.

Geniet van het oudergestuurde geavanceerde achterwielremsysteem om u nog meer controle te geven over deze ultieme trike voor kinderen.

Premiumkwaliteit die u kunt vertrouwen. Als het gaat om de trike van uw kind, is er geen ruimte voor compromissen. Alle smarTrike driewielers voor kinderen en Smart opvouwbare opvouwbare trikes zijn gemaakt met niets anders dan de beste materialen en ondergaan een strenge kwaliteitscontrole.

Compacte opvouwbare trike

Uniek vouwmechanisme waarmee de driewieler volledig kan worden ingeklapt, zonder demontage.

De ouderbedieningsknop

Bepaal in een oogwenk wie de trike beheerst; druk gewoon op de rode knop op het spatbord van het voorwiel en draai het wiel 180 ° om te schakelen tussen ouder- en kindbediening.

Verhoogde veiligheid

De smarTrike STR7-lijn is uitgerust met veiligheidsvoorzieningen voor baby’s vanaf 6 maanden +

2-traps trainingspedalen

Laat je peuter trappen oefenen terwijl je de controle over de trike houdt. Als ze klaar zijn, ga je naar de 2e fase en zie je ze onafhankelijk trappen.

Voorwiel schokdempers

Geen hobbels op de weg voor je kleine avonturier. smarTrike driewielers zijn uitgerust met schokdempers op het voorwiel voor een soepele rit voor alle leeftijden.

Verstelbare stoel

De verstelbare, hoge rugleuning paren met een baby voetsteun voor het dutje comfort van uw baby.

Moeiteloos Touch Steering

Raak de ouderhandgreep aan en de driewieler beweegt intuïtief in de richting die u wilt gaan.

STR7, 7 in 1 push trike | 6-36M

Reis in stijl met onze boetiek-driewieler! Moedig het gevoel van ontdekking van uw kind en het plezier van buiten reizen aan met deze modieuze driewieler.

De trike past zich aan de ontwikkelingsstadia van uw kind aan met de juiste, voor de leeftijd geschikte modus.

De stoel leunt voor een comfortabel dutje onderweg.

De functionele, wasbare, gewatteerde stoelbekleding geeft uw baby een 100% comfortabele rit.

Je driewieler wordt geleverd met een ouderconsole en een bijpassende, grote multifunctionele opbergtas.

Over SmarTrike

Miljoenen trikes verkocht in meer dan 80 landen! smarTrike is het merk dat gespecialiseerd is in driewielers voor alle kinderfasen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat kleine avonturiers genieten van het buitenleven en leren fietsen in een leuke omgeving. Eenvoudig te besturen en leuk om te rijden, al onze trikes transformeren van een driewieler met duwstang voor de allerkleinste naar peuter driewieler voor zelfstandige avonturen.

Dit product is een verzendretour. Het product heeft lichte gebruikssporen en is door ons gecontroleerd. 

You've just added this product to the cart: