Verzenden en Retouren

Gratis verzending en retouren bij My-Cheap.com

Bestellingen van €50 euro of meer versturen we altijd gratis. Retouren is gratis voor orders boven de €50 euro voor onze Nederlandse klanten, Belgische klanten kunnen voordelig retourneren naar ons retouradres in België.

Verzending Nederland

Bezorgmethode Moment van bezorging Kosten
Bezorgd thuis of op het werk Volgende dag (niet op zondag) Gratis vanaf €50, anders €5,99
Afhalen in een winkel Volgende dag Gratis vanaf €50, anders €5,49
Budget brievenbuszending Na ongeveer 3 werkdagen Gratis vanaf €50, anders €3,25
My-Cheap Vandaag Bezorgd Zelfde dag ‘s avonds (ma tm vr) Gratis vanaf €100, anders €7,99

 

Als je voor 23:00 bestelt is je bestelling al de volgende dag bij je in huis. Heeft je bestelling een waarde van €50 of meer dan verzenden we je order gratis. Bestel je in het weekend voor zondag 19:00 dan is je bestelling al maandag bij je in huis.

Verzending België

Bezorgmethode Moment van bezorging Kosten
BPost Pakket met Track & Trace Volgende dag (niet op zondag) Gratis vanaf €50, anders €6,50
Budget brievenbuszending Na ongeveer 3 werkdagen Gratis vanaf €50, anders €3,99

 

Woon je in België dan versturen wij je bestelling gratis vanaf 50 euro. Is de bestelwaarde lager dan vragen we je om een bijdrage van €6,50. Je kunt ook kiezen voor een non track trace optie voor €3,99. Als je de bestelling voor 21:00 hebt geplaatst en betaald dan is de zending de volgende dag bij je in huis.

Retouren

Bij My-Cheap kun je gratis (vanaf 50 euro) en eenvoudig retourneren. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over hun aankoop, ben je dat niet dan heb je 14 dagen de tijd (na ontvangst van je bestelling) om het artikel retour te melden via onze support afdeling.

Retouren is gratis voor Nederlandse klanten mits je order 50 euro of meer bedroeg. Woon je in België dan kun je voordelig retourneren naar ons adres in België. Stuur een email met daarin je ordernummer en welke items je wilt retourneren naar de support afdeling.

Stuur ons een mailtje met daarin je retourverzoek:

– Vermeld het artikel dat je wilt retourneren
– Retourneren is gratis vanaf 50 euro, anders stuur je het retourproduct op eigen kosten retour.

Let op het volgende bij retouren:

  • Stuur je retour compleet retour.
  • Stuur een service/reparatie artikel niet via de retourservice retour maar neem contact op met info@my-cheap.com.
  • Zorg ervoor dat het artikel in nieuwstaat is, gebruikte artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Je mag het product natuurlijk wel uit de verpakking halen en bekijken.
  • Incomplete orders niet retourneren, neem contact op met info@my-cheap.com

Bedenktermijn

Toch niet helemaal blij met je aankoop? Dan kun je dit binnen 14 dagen na ontvangst van je product dit bij ons melden. Daarna heb je nog eens 7 dagen de tijd om het product gratis terug te sturen. Wel in originele staat en inclusief de verpakking (als dit redelijkerwijs mogelijk is). Bekijk het product dus zoals je dat ook in een winkel zou doen. Haal je action camera gerust uit de doos maar ga er niet mee op wintersport.

Bevalt je aankoop toch niet helemaal, maar heb je het product al gebruikt? Ook voor deze producten geld de bedenktermijn. Bij zichtbare gebruikssporen, missende accessoires of een ontbrekende verpakking heb je geen recht meer op het volledige aankoopbedrag. In dit geval krijg je van ons een deelvergoeding. Deze is altijd 70% van het oorspronkelijke aankoopbedrag met een minimum van €12.5 euro.

Additionele retourinformatie

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Formulier voor herroeping

Je kunt, om gebruik te maken van je recht op herroeping, ook onderstaand formulier invullen en eventueel samen met je bestelling terugsturen.

Aan* My-Cheap.com.
E-mail: info@my-cheap.com
Adres: Willemdreeslaan 374 2729NK Zoetermeer
Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende – de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]* – de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]* – de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]* herroept/herroepen*.
De bestelling met bestelnummer [Bestelnummer]
Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]
[Naam consumenten(en)]
[Adres consument(en)]
[Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)